Home
Schrijf je hier in voor de Bliz Newz
captcha 

Shape 5 Live Search

images/slide-1.jpg

WIJ ZIJN BEREIKBAAR

Werkdagen van 10:00 tot 17:00. Per mail 7/7.

VOOR INFORMATIE

over dōTERRA producten

AROMATOUCH training

30 september in Bussum
 
Welkom bij Bliz Events! Wij organiseren al 8 jaar unieke en vernieuwende events op het gebied van bewustwording, balans en gezondheid. Eind 2014 is daar Bliz Wellness bijgekomen om je in dat proces met hoogwaardige, effectieve en natuurlijke producten te ondersteunen. Onze vervulling is jouw dankbaarheid en enthousiasme, of het nou voor een lezing is met 1.200 mensen, een intieme training met 18 deelnemers of een van onze producten die jouw leven fijner maakt. Ons doel: meer bliss in jouw leven! Contacteer me gerust als ik iets voor je kan doen. In de tussentijd, zorg goed voor jezelf!

On Guard

36 30
Protective Blend Softgels
Met de alom bekende kruiden als kaneel, kruidnagel en wild orange een zeer sterke ondersteuning van de gezondheid als de ‘R’ weer in de maand zit.


Info/Bestel

On Guard

11 25
Protective Blend Whitening Toothpaste
Dankzij kruidnagel en kaneel een succesformule voor goede mondhygiene en gezond tandvlees. Uiteraard zonder fluoride. 125 ml.


Info/Bestel

Lavendel

30 95
Met 400 werkzame eigenschappen de meest veelzijdige olie die in geen huishouden mag ontbreken! Verzacht en heelt o.a. bij insectenbeten en andere huidproblemen.Info/Bestel

Peppermint

28 20
Een heerlijk verfrissende olie die verkoelend werkt als de temperatuur te hoog oploopt! Vele toepassingen waaronder bij hoofdpijn en misselijkheid. Ook handig dus voor op vakantie!


Info/Bestel
 
 
Het boek

The Power of the Heart


Het boek van de spraakmakende film bevat nog veel nieuwe informatie die niet meer in de film paste. Een echte aanrader dus ter ontspanning en inspiratie voor op het strandbedje deze zomer!

€ 19,99

buy now
 
 
 
Voor je mobiel:

mobileFloww


Iedereen is zich tegenwoordig bewust van de schadelijke gevolgen van het bellen met een mobiele telefoon. Met de mobileFloww creëer je een beschermingsveld, zoals het filmpje demonstreert aan de hand van een bloedtest door Prof. Dr. Anna van Wersch.

van € 49,00

voor € 45,00

buy now
 

Contact Us Today

info@blizevents.com • 035 888 4628 • 0652 307 365

  • fr-FR
  • English (UK)