Home
Schrijf je hier in voor de Bliz Newz

Shape 5 Live Search

images/slide-1.jpg

WIJ ZIJN BEREIKBAAR

Werkdagen van 10:00 tot 17:00. Per mail 7/7.

VOOR INFORMATIE

over dōTERRA producten

AROMATOUCH training

15 april in Bussum
17 april in Brasschaat
 
Welkom bij Bliz Events! Wij organiseren al 8 jaar unieke en vernieuwende events op het gebied van bewustwording, balans en gezondheid. Eind 2014 is daar Bliz Wellness bijgekomen om je in dat proces met hoogwaardige, effectieve en natuurlijke producten te ondersteunen. Onze vervulling is jouw dankbaarheid en enthousiasme, of het nou voor een lezing is met 1.200 mensen, een intieme training met 18 deelnemers of een van onze producten die jouw leven fijner maakt. Ons doel: meer bliss in jouw leven! Contacteer me gerust als ik iets voor je kan doen. In de tussentijd, zorg goed voor jezelf!

Pepermunt

28 20
De Pepermuntolie van doTERRA wordt het meest toegepast voor de luchtwegen en als hulp bij spijsverteringsproblemen. De kwaliteit van doTERRA's Pepermuntolie herken je aan het hoogste mentholgehalte.


Info/Bestel

Lavendel

30 95
Lavendel is een van de meest populaire oliën van doTERRA. De pure en geconcentreerde etherische olie van doTERRA is daarop een ware verwennerij die met vele toepassingsmogelijkheden in geen huishouden mag ontbreken!


Info/Bestel

Oregano

36 30
doTERRA's Oregano olie is een veelzijdige olie die in ieder EHBO-kistje thuishoort. Oregano helpt bij parasieten, een gezond immuunsysteem, keelpijn, virale infecties en veel meer. Ook in de keuken te gebruiken als kruid.


Info/Bestel

On Guard

48 40
On Guard® is dōTERRA’s unieke gepatenteerde samenstelling van oliën ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem. Een krachtige combinatie van o.a. Wilde Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneel, Eucalyptus en Rozemarijn.

Info/Bestel
 
 
From the director of The Secret

The Power of the Heart


Luister naar de legendes van deze tijd over de kracht van het hart. Een schitterende film die je hart opent terwijl je er naar kijkt.

Nu in de aanbieding!

van € 19,99 voor

€ 15,99

buy now
 
 
 
Voor je mobiel:

mobileFloww


Iedereen is zich tegenwoordig bewust van de schadelijke gevolgen van het bellen met een mobiele telefoon. Met de mobileFloww creëer je een beschermingsveld, zoals het filmpje demonstreert aan de hand van een bloedtest door Prof. Dr. Anna van Wersch.

van € 49,00

voor € 45,00

buy now
 

Contact Us Today

info@blizevents.com • 035 888 4628 • 0652 307 365

  • fr-FR
  • English (UK)